Abildskov Blomster

Velkommen hos Abildskov Blomster. En blog om stort og småt i butikken, årstidernes skiften og ideer til højtiderne. Så håber du vil følge med og læg gerne en kommentar, god fornøjelse.

mandag den 20. september 2010

Må jo nok snart igang med julen

Føler tiden render lidt fra mig i år. Normalt har jeg alt på plads til julen nu, men i år ved jeg ikke helt hvor jeg skal starte og ende. Her er billeder fra vores første jul på Østergade og i år bliver jo første jul på Søndergade. På Formland messen var der ikke meget hjælp, synes det var de samme varer som vi havde for to år siden, og det er der jo ikke meget nyt i. Men så må jeg jo ligge hovedet i blød og finde på noget selv, hvis der er nogen der har gode ideer er de meget velkommen:-)

Men det ender jo nok med, at det bliver jul alligevel. God aften. Knus Lisbeth
2 kommentarer:

  1. Hej,
    Juleaften er lige nøjagtigt om 3 måneder. vi er ihvertfald gået i gang med vores planlægning. selvom der ikke er lagt ret mange billeder på min blog www.livogco.com er du da mere end velkommen til at kigge på vores ting. hvem ved om det kan give dig lidt ekstra inspiration. der kommer også snart meget mere julestads.

    SvarSlet
  2. Næh, det er nok ikke så let at finde på noget nyt, men måske kan du finde noget gammelt julepynt, gamle ting som kagedåser, julehusflid, porcelæn, brugsting osv og blande i de nye varer - det fanger i hvertifælde altid mit øje. Held og lykke.

    SvarSlet