Abildskov Blomster

Velkommen hos Abildskov Blomster. En blog om stort og småt i butikken, årstidernes skiften og ideer til højtiderne. Så håber du vil følge med og læg gerne en kommentar, god fornøjelse.

tirsdag den 5. oktober 2010

Så gør vi klar til halloween

Så er vi ved at gøre klar til halloween, det er godt nok noget mørkt, når vi er vant til hvide møbler og lyse pastelfarver. Men denne årstid har jo også sin charme, med stearinlys og vattæpper. Og de gyldne farver, giver jo også lidt "varme".
Her har vi Martha og Mary, der er klar til at skræmme livet af store såvel som små:-) Egentlig er jeg ikke så vild med alt det halloween pynt, men mange kunder vil gerne have det og ungerne elsker det.

Havde en kunde, der blev nødt til at få en heks i buketten, for det var til hans svigerdatter, og han mente heksen passede glimrende til hende:-)3 kommentarer:

 1. Ha ha ha ha ha, ja man høre meget, når man sådan står i forretning, jeg havde også engang en´ kunde der bad mig om at lade prisen sidde, fordi hende der skulle ha´den var så fedtet :) :) men den med heksen den var sjov :)
  God tirsdag aften..vi plejer og kalde tirsdag aften for ´grineaften´ fordi vi ser Halløj på badehotellet og derefter ´spørg Charlie´det er faktisk enormt sjovt :)
  Iben

  SvarSlet
 2. De orange farver er meget smukke, og efter billederne at dømme, så passer de fint i forretningen. Gad vide hvad svigerdatteren siger, forhåbentlig har hun humor :-)

  SvarSlet
 3. Hej Lisbeth.
  Mange tak for din hilsen . Jeg nyder også at følge med på din blog.
  Kh Lone

  SvarSlet