Abildskov Blomster

Velkommen hos Abildskov Blomster. En blog om stort og småt i butikken, årstidernes skiften og ideer til højtiderne. Så håber du vil følge med og læg gerne en kommentar, god fornøjelse.

onsdag den 17. november 2010

Lidt julehygge fra det røde hjørne.

Efter en travl weekend, med jule åbent hus og 5 begravelser, er her lidt jule billeder fra det røde hjørne. Her en adventskrans i hortensia på et lækkert fad. Her er nogle skønne træ lanterner, i den rigtig gode mørke røde farve, som jeg bedst kan lide.
Et skønt toiletmøbel, som bare er så nemt at lave julehyggelig.


Jeg er helt vild med cedertræer, de har en skøn facon, idet de ikke er så bredde, til os der ikke har alverdens plads, hjemme i stuen.


Har en svaghed for julebørn, har dem i flere farver. Synes der er nisser overalt, i supermarkeder, julemarkeder og tankstationer, så jeg ville finde lidt andet og de sælger rigtig godt. Den lille kammerstage er også rigtig sød og nem at pynte.


Håber I alle har travlt med at jule i butikkerne og derhjemme. Ha en dejlig dag. Hilsen Lisbeth
1 kommentar:

  1. Hej lisbeth ,fandt lige forbi din side .jeg kan se at du også er godt i gang,sikke søde dekorationer du har ,kammerstagerne er da lidt nuser....jeg lå lige mærke til at du holder til i kjellerup, syntes jeg kan kende butikken,eller nærmere det store vindue..kan det passe at det er der bonderosen har været? jeg har gået på skole med hende som har haft butik af det navn. Jeg er af og til i vinderslev ka være jeg kikker forbi en dag.pøj pøj med juleriet,det må siges at være fast arbejde i denne tid...hej fra Diana.

    SvarSlet