Abildskov Blomster

Velkommen hos Abildskov Blomster. En blog om stort og småt i butikken, årstidernes skiften og ideer til højtiderne. Så håber du vil følge med og læg gerne en kommentar, god fornøjelse.

torsdag den 4. november 2010

Så er bunden lagt.

Så er vi ved at være færdig med at flytte rundt i butikken, har fået opdelt i farver og stemninger.
Og det er ikke julevarer vi løber tør for, lige p.t.
Har stadigvæk varer på lager og mangler jo også lige at lave X-antal juledekorationer og
adventskranse. Vi har jo valgt den gode gamle jul, til det meste af butikken, dels fordi det sælger godt, og fordi vi synes det er så hyggeligt.

Så har vi lavet en lidt mørkere afdeling, med brun, natur, og kobber. På bordet har jeg lagt mit kænguruskind, det giver en super god effekt.


Denne lækre dør, ville min storebror smide ud, men nu er den kommet på plads her, mellem
alt det hvide og sølv, og det er dette billede jeg bruger i vores annonce med jule åbent hus, godt den ikke nåede på lossepladsen:-)Et sort grov hjørne er det også blevet til, med lavtræer, som vi ikke kan komme udenom, de er jo altid et hit. Vender tilbage med flere billeder snart, for der sker nyt hver dag. Ha en god aften allesammen Hilsen Lisbeth
3 kommentarer:

 1. Rigtig hyggeligt Lisbeth, det virker som om at der er højt til loftet i din forretningen ? det må også give en lækker atmosfære :)
  Nu juler det bare derudaf :) :) ;)
  Iben

  SvarSlet
 2. Fantastisk fin dør, god du fik den reddet - den er "pyntet" så fint. Mon ikke kunderne står med næserne trykket flade mod ruderne, for at se alt de skønne.

  SvarSlet
 3. SÅ fiiiint ser der ud. :-) Håber du får rigtig meger at lave den kommende tid. :-)
  Knus Birgitte.

  SvarSlet