Abildskov Blomster

Velkommen hos Abildskov Blomster. En blog om stort og småt i butikken, årstidernes skiften og ideer til højtiderne. Så håber du vil følge med og læg gerne en kommentar, god fornøjelse.

torsdag den 14. juli 2011

Er ved at gøre ferie klar.

Så kan det godt se at få regnet færdig, for på lørdag lukker jeg butikken i 2 uger for at tage på vores sædvanlige camping sommerferie. Butikken er ved at være godt tømt, det er lidt svært i øjeblikket, for butikken skulle jo gerne være helt tom på lørdag, så vi får brugt alle rester og solgt ud af de sidste levende ting, men det ser nu noget pillet ud, men kunderne forstår det godt og vi finder da også noget fint til alle. Lysten og energien er vist også draget på ferie, for nu glæder jeg bare mig til at slappe af sammen med familien. Vi har jo stadigvæk små børn ,så vores foretrukne ferie er helt klart camping, ungerne elsker det og der er altid masser af børn og aktiviteter. Vi holder ferie sammen med vores gode venner, Caspar og Lenette der har et par dejlige tvillinge drenge, Oliver og Tobias. Tobias er handicappet og skal bruge kørestol, så det er dem der bestemmer campingpladsen, ud fra Tobias`s behov og så følger vi bare efter, i år går turen til Grenå og Fanø.

Og mens børnene leger og finder masser af nye venner, slapper vi voksne af, vi spiller kort ( om penge til en tur til Rom) laver rigtig god mad, det koster som regel et par huller i bæltet :-) Det er os tøser der laver mad og så vasker mændene op, og så er det jo godt at Tobias har nogle køretøjer med, til at fragte alt servicen på. Vi har så luret hvorfor de rigtig gerne vil vaske op, for de kan sagtens nå at drikke nogle kolde øller inden de er færdige :-)Vi håber på nogenlunde vejr, og glæder os til at skal afsted. Ønsker jer alle en dejlig sommerferie.

Knus fra Lisbeth

Ingen kommentarer:

Send en kommentar