Abildskov Blomster

Velkommen hos Abildskov Blomster. En blog om stort og småt i butikken, årstidernes skiften og ideer til højtiderne. Så håber du vil følge med og læg gerne en kommentar, god fornøjelse.

lørdag den 9. juli 2011

Nu har jeg fundet gåden til hvordan jeg bliver rig :-)

Når man keder sig lidt her i ferie tiden, finder man mange sjove sager. Fx. skal jeg da helt klart have sådan en knap på mit kasseapperat. Og man skal da vist lige kigge ordentlig efter på skiltene i disse udsalgstider.


Og her kan jeg da godt kloge Åge den lidt, for jeg ved faktisk godt hvad frugten hedder, er der andre der tør komme med et gæt????Og dette er da humor på højt plan.
Kan I have en dejlig weekend allesammen. Knus fra Lisbeth2 kommentarer:

  1. hahahahahahahahahahaha usynlig tape!!!! Det er sgu da for sjovt! Lang Gul Frugt har jeg set før, syntes altså det er SÅ meget i orden at butikkerne laver fis... meeen den der med 10.95, deeeen holder ikke i retten!

    SvarSlet
  2. Havde skrevet en laaang kommentar igår, og så blev den slettet! ( af system-fejl, altså ) Jeg prøver igen - hold da op hvor jeg grinte. Genialt at sælge ingenting. Og iøvrigt kan jeg slå gajol-tilbuddet: Jeg skrev engan et skilt til nogle lys: 1 stk. 5kr, 6 stk. 40 kr... sjovt nok solgte vi ikke så mange.. !!!! Det var en kunde, der gjorde mig opmærksom på fejlen. Røde ører? Åh jo!

    SvarSlet