Abildskov Blomster

Velkommen hos Abildskov Blomster. En blog om stort og småt i butikken, årstidernes skiften og ideer til højtiderne. Så håber du vil følge med og læg gerne en kommentar, god fornøjelse.

torsdag den 6. september 2012

Efterår og Guldbryllup..........

 Så kom efteråret igang, det er dejligt med lidt nye farver.
 Normalt er jeg slet ikke til orange og gyldent, jeg har det bedst med pastel farver, men de to nuancer  kan jo sagtens kombineres
 I morgen har mine forældre guldbryllup, hold nu op 50 år........Nå men mor Bodil  har frabedt sig alt hurlumhej, men jeg skyndte mig nu alligevel at klaske et hjerte sammen, her til aften. Håber hun alligevel sætter pris på det, for det er da stort i disse dage at holde sammen så længe, og det skal da fejres.
For at det ikke blev for æresport agtigt, brugte jeg bare lidt troldhassel, efeu og hjerteranker, og pyntede med lidt bær, chrysanthemum og guldtråd.
Vi får se, hvad hun siger?
Ha en god aften allesammen
Hilsen Lisbeth

3 kommentarer:

 1. Hvor er det smukke ting, du laver. Og hjertet er da bare så smukt.
  Jeg elsker efterårsfarverne :-)

  SvarSlet
 2. hej Lisbeth ..jeg kan sagtens følge dig med pastel farverne..dem holder jeg også meget af.Men jeg må dog indrømme at når vi når denne tid, så slår jeg om og er klar til alt det gyldne, grove grene osv.
  Jeg syntes det er et meget smukt og enkelt hjerte du har bundet..og selvfølgelig bliver din mor glad for den , hun er vel bare lidt beskeden...det er jo altid rart når folk gør lidt ud af en`, selv om man har sagt det modsatte...go weekend kh Diana

  SvarSlet
 3. Hvor er det flotte ting du fik lavet! Det er jeg sikker på din mor blev glad for. Håber i havde en god dag. Jeg er også mest til pastelfarver men på denne måde, kan jeg også lide efterårsfarver.
  Hilsen
  Susanne

  SvarSlet