Abildskov Blomster

Velkommen hos Abildskov Blomster. En blog om stort og småt i butikken, årstidernes skiften og ideer til højtiderne. Så håber du vil følge med og læg gerne en kommentar, god fornøjelse.

fredag den 28. maj 2010

Intet er så skidt........

For nogen år tilbage, fik jeg af Jakobs tante en peonplante, og se hvad nu hvad det er blevet til. Dette viste sig jo, at der var noget skvaderkål med, så nu har jeg det i hele midterbedet i haven. MEN intet er så skidt, at det ikke er godt for noget.....Freyas marsvin Tumle og Lulu, elsker skvaderkål og mælkebøtter, så nu er jeg selvforsynende i marsvinefoder hele sommeren, og det ligger jo godt til pengepungen, så nu har jeg fundet noget positivt i ukrudt :-) På billedet står en rødbøg, det er Daniels træ, den historie kommer i næste uge, nemlig den 2 juni, en historie der fortæller hvorfor og hvordan jeg lever idag. Bla. med at se det positive i livet, som med ukrudtet. Ønsker alle en dejlig weekend Knus Lisbeth

1 kommentar:

  1. Halløjsa
    Jeg sidder og trækker på smilebåndet. Hvor er det dejligt med det livssyn min kære ven. Man skal nemlig huske at stoppe op engang imellem. Jeg er også slem til at glemme det. Men så kommer det pludselig over mig bla. når jeg læser noget som dette.
    kærlige tanker fra mig:-)

    SvarSlet