Abildskov Blomster

Velkommen hos Abildskov Blomster. En blog om stort og småt i butikken, årstidernes skiften og ideer til højtiderne. Så håber du vil følge med og læg gerne en kommentar, god fornøjelse.

onsdag den 21. juli 2010

Så er der hul igennem igen.

Nu har jeg været alene i butikken, siden sidst i maj, derfor har min tid været sparsom, og har ikke fået gjort meget ved bloggen her. Men nu lysner det, er ved at have solgt godt ned af varelageret, så vi kan flytte i de nye lokaler til den 1. Mange af kunderne er taget på ferie, og i vores lille by, er der ikke mange turister, så der er sommer stille og meget varmt:-)
Glæder mig til en uges velfortjent ferie i campingvogn, med familien og vores gode venner. Vi skal en tur til jammerbugten, og har bestemt at jeg vil en tur forbi Anne Justs have i Hune, ellers bliver det vist bare på ryggen, med noget koldt at drikke i nærheden. I uge 31 flytter vi butikken, glæder mig til at vise billeder derfra.
Ha en dejlig varm dag.
Hilsen fra Lisbeth

1 kommentar:

  1. Hej Lisbeth, hvor er det skønt at du skal op og se Anne Justés have, jeg har aldrig været der, men har hørt fra "mange sider" at der er skønt og hvor bliver det spændende med de nye omgivelser med butikken, glæææder mig til at se billeder :)
    God ferie.
    Iben.

    SvarSlet