Abildskov Blomster

Velkommen hos Abildskov Blomster. En blog om stort og småt i butikken, årstidernes skiften og ideer til højtiderne. Så håber du vil følge med og læg gerne en kommentar, god fornøjelse.

lørdag den 18. december 2010

Begravelse i en kold tid.....

Der er jo stadigvæk begravelser her i juletiden. Og det er jo synd og skam, at alle de fine blomster skal ud og ligge, for de holder jo desværre ikke længe, i disse frost og sne tider. Kommer blomsterne langt nok ned i oasisen, kan man jo håber at de bare fryser ind, og stadigvæk kan give noget farve.
Skal også selv en tur på kirkegården, men nu må vi se hvornår og om jeg får tid :-)

Her vælter sneen ned, og vi har længe åbent, ikke smart med håndboldkamp og snestorm! Det vælter nemlig ikke ligefrem med kunder i byen, men så fik jeg jo lige lavet et indlæg her, og gør klar til en masse skønne julekurve og div.Ønsker alle en dejlig søndag, hilsen Lisbeth


8 kommentarer:

 1. Hvor er det et smukt hjerte..... en skam den afdøde ikke selv kan se blomsterne - det er en skam at jeg aldrig forærede min mor blomster, der var lige så dyre, som det man betaler ved begravelser. Mor elskede blomster, men selvfølgelig ville hun have syntes at det var frås, hvis jeg havde brugt så mange penge på blomster til hende....... paradoksalt.

  SvarSlet
 2. Kære Lisbeth!

  En trist trist anledning, men hvor er dine hjertedekorationer dog smukke!
  Hvor er det egentlig forfærdeligt at tænke på, at det tidspunkt, hvor folk får allerflest blomster, er på det tidspunkt, hvor de får allermindst glæde af dem.
  Vi skal huske at give blomster i massevis til alle dem vi elsker, mens vi har dem, ikke? Og det er du som butiksindehaver garanteret ikke uenig med mig i, vel?:o)

  Håber du får et tiltrængt pusterum og kan hvile de trætte fusser og kæbemuskler ( af at smile til kunderne) når julefreden snart sænker sig over dig og dine. Rigig glædelig jul og et lyst og lykkeligt 2011 til dig og dine kære.

  SvarSlet
 3. hej lisbeth , hvor er det noget fint binderi, jeg elsker når der er brugt flere materialer/blomster og det er fint afstemt sammen ,super duper ;o)....kan du ha en fantastisk dag..hej fra Diana.

  SvarSlet
 4. Hej Lisbeth
  Hvor er det lækkert, det øverste hjerte. Det er så fedt at få lov at lave sådanne opgaver, synes jeg, specielt når kunden er med på at det ikke kun er roser og gerbera...
  Så savner jeg helt at komme på arbejde igen:-) Men vil dog nyde resten af min barsel.
  God jule-handel til dig - og god jule-afslapning, når du kommer dertil..
  Mange hilsener, Anette

  SvarSlet
 5. Hold da op hvor er det bare flot :o) Og rigtig glædelig jul: Klem Betina

  SvarSlet
 6. hej igen lisbeth..du har været savnet her på bloggen.men jeg går ud fra at du har haft susendes travlt, vil bare lige ønske dig et godt nytår,håber at høre lidt til dig i det nye år :0)kram fra diana

  SvarSlet
 7. Dear Lisbeth,
  Thank you for wanting to be one of our members!
  Clumsy me happen to delete your email, and so your email adress. I send an email to the adress in your blogger profile but incase it is not in use I post the email here. So if you will get the email, please excuse the comment.

  We have recieved your membership application for International Florist Blogs. Your membership has been approved and your
  link will published together with an outline of your latest post, as soon as you put International Florist Blogs' logo and link on your blog.

  Please use this url for the logo http://i1183.photobucket.com/albums/x467/emelie_algon/Memember.png + link
  http://www.floristblogs.blogspot.com/

  or copy it from:
  http://ifb-banner.blogspot.com/ + link

  Please send me an email to tell when the logo is up, and your link will be published. Please also note that as a member you must put the logo on your blog. If you find any difficulties with the picture and the link,
  do not hesitate to contact me for assistence.

  Thank you for your interest in International Florist Blogs. We hope you will find inspiration and new favourit blogs here.


  --
  Kind regards
  Emelie Ekborg

  SvarSlet
 8. Hej Lisbeth
  Tak for din hilsen på bloggen - jeg kan godt huske dig fra butikken :-)
  Jeg kigger ind i din butik en dag jeg kommer forbi.
  Hav en dejlig dag
  Birgitte

  SvarSlet