Abildskov Blomster

Velkommen hos Abildskov Blomster. En blog om stort og småt i butikken, årstidernes skiften og ideer til højtiderne. Så håber du vil følge med og læg gerne en kommentar, god fornøjelse.

fredag den 10. december 2010

Hvad bruden ikke ved.....

Kender i programet, der hedder: Hvad bruden ikke ved...Det er der hvor manden skal bestemme og planlægge det hele. Jeg har idag lavet blomster til et sådant bryllup. Kan jo desværre ikke fortælle så meget, for programmet bliver først vist til foråret. Men bryllupet bliver holdt på det skønne Neder Kjærsholm, her ved Kjellerup, et rigtigt romantisk sted til et bryllup.
Blomsterne gommen har valgt, er jo egentlig meget traditonelle, så tror de vil falde i de flestes smag, men det hører vi jo nok nærmere om :-)


Brudebuketten er også helt traditionel, en hængende dråbe, som de fleste brude falder for, har lavet denne model flere gange.

I buketten er der liljer, roser, orchideer og brændende kærlighed. Så det kan næsten ikke gå galt, men glæder mig vildt til at høre hvad bruden siger til den. Ripsalisen, der hænger ned, synes jeg minder om edderkopper, og det passer egentlig helt godt, da de skal vies i Randers regnskov.
Her er fruen selv :-) med brudebuketten, omgivelserne passer vist ikke helt til bryllup. Imorgen vil jeg vise noget mere fra Neder Kjærsholm, som virkelig er et besøg værd, hvis man er på disse kanter. Ha en god aften, håber der er et brudepar, der får en dejlig fest.
Hilsen Lisbeth


2 kommentarer:

 1. Ejjj, hvor er du dyktig! Hold da op det ser godt ud, og det gør du osse (",) Du er sgu blevet brunette, jeg bliver kun grå ;-)))

  SvarSlet
 2. Hej min ven.
  Det er sku godt gået. Og flot arbejde som altid. Håber vi snart ses.
  Knus
  Gitte

  SvarSlet