Abildskov Blomster

Velkommen hos Abildskov Blomster. En blog om stort og småt i butikken, årstidernes skiften og ideer til højtiderne. Så håber du vil følge med og læg gerne en kommentar, god fornøjelse.

fredag den 4. marts 2011

Jeg er her endnu..............:-)

Lige et livstegn, her fra mig. Forstår ikke hvor tiden bliver af? Jeg har dejlig fantastisk travlt i butikken, så tiden flyver. Helbredet og humøret er i top, foråret venter lige om hjørnet.
De skønneste forårs bebudere, vælter ind i butikken og kunderne køber sig til noget forår :-)

Har det skønneste job, for hvem kan være negativ, når man åbner døren om morgenen og duften af roser, syrener, hyacinter og freesiaer indhylder en i et lag af forår.

Løgplanterne vokser om kap, med tiden og solen, for at få opmærksomhed. Og nu må jeg nok hellere give mine kunder noget opmærksomhed og åbne butikken, ønsker jer alle en dejlig solskins weekend og håber snart at give lyd fra mig igen.


Mange forårs knus fra Lisbeth og husk jeg holder stadigvæk øje med jer.....:-)8 kommentarer:

 1. Hej Lisbeth

  Dejligt at høre at der er liv & glæde i
  Kjellerup & omegn!

  Fine ting du viser.

  Dejlig weekend til dig
  Kh
  Loppe

  SvarSlet
 2. Dejligt, at du har travlt! Ja det er en skøn branche at være i, kan kun give dig ret ;-)Hver årstid sin charme, men foråret er nu så livsbekræftende og muntert.

  God arbejdslyst!

  SvarSlet
 3. Yndige yndige vibeæg.

  Jeg har en lille sød historie om dem:)

  For nogle år tilbage kom der en kunde ind i forretningen, og hun øjnede med det samme vibeægene og udbrød...NNNNEEEEEJJ, du har fået ....MÅÅÅGEÆG, jeg nænnede selvfølgelig ikke at rette hende, for hendes begejstring ville ingen ende tage :) :) Fantastisk når folk bliver begejstrede som os :)

  God weekend

  Iben

  SvarSlet
 4. hej lisbeth ..dejligt at høre der er gang i butikken og du er i vild vigør... kan du ha en dejlig weekend ..hej fra Diana

  SvarSlet
 5. Smukkke buketter i dejlige farver - lige til at blive glad i låget af :-)

  SvarSlet
 6. Hej Lisbeth! Vilka fantastiska kreationer du gör!!! Tack för att du delar med dig! Hilsen, Minna :)

  SvarSlet
 7. Oj så mycket fint du har i din blogg. Inspiration!! Agneta

  SvarSlet
 8. HEJSA

  HAR DU TRAVLT :-)

  JEG VIL BARE SIGE TAK FOR DEN SMUKKE BUKET, SOM MIN MAND KØBTE I DIN BUTIK, TIL MIN FØDSELSDAG. DER VAR EN ORKIDÉ I DEN, OG DEN HAR JEG SIDEN PLANTET. DEN ER STADIG GRØN, SÅ JEG HÅBER, DEN OVERLEVER. MEN SKAL DEN PLANTES I NOGET SPECIELT? JEG HAR BARE PLANTET DEN I ALM. PLANTEJORD. MEN MÅSKE IKKE SÅ GODT.
  ANYWAY - DU LAVER NOGLE VIRKELIG FLOTTE BUKETTER.

  HAV EN GOD WEEKEND

  SvarSlet